ABOUT

Al van kinds af aan heb ik interesse in beauty. Tijdens mijn kindertijd vond ik het ontzettend leuk om make-up te gebruiken en nadien met rode wangen naar buiten te komen alsof er niks aan de hand was.

Tijdens mijn studie International Business Management in 2015 begon ik visagie lessen te volgen bij Make-Up Designory. Na mijn stage bij invisibobble™ en Tangle Teezer™ in Frankrijk vond ik dat het tijd werd om te springen en een zaak te starten.

Als gepasioneerd beauty artist heb ik me gespecialiseerd in make-up, haar en nagels. Mijn studio is gelegen in Sint-Martens-Latem, dichtbij Gent, waar je terecht kan voor een make-over waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt.

Door mijn specialisatie in en passie voor bruiden ben ik bereikbaar in binnen-en buitenland. Ook voor films en shoots werk ik met veel plezier op verplaatsing.

Aansluitend op mijn diensten, ontwierp ik de bridal beauty box. Deze box bundelt zeven onmisbare verzorgingsproducten om je voor te bereiden op jouw grote dag. Met de handige bridal beauty guide weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je met veel zelfvertrouwen jouw ‘ja-woord’ kan uitspreken.

Ik kijk er alvast uit om je te ontmoeten in mijn studio of om samen te werken aan jouw project.

Liefs,
Lauren

BRANDS

Logo MUD
Make-up Designory, kortweg MUD, is niet van de minsten. Deze prestigieuze make-up school werd in 1997 opgericht in het Amerikaanse Los Angeles en heeft intussen vestigingen over de hele wereld. Sinds een aantal jaar is MUD ook aanwezig in ons land, waar ik meerdere opleidingen gevolgd heb. MUD is daarnaast ook een Amerikaans make-upmerk dat vooral gekend is onder make-upartiesten. Elk product is gecreëerd met de input en expertise van professionele make-up artiesten. The good news is dat ik met deze producten werk én dat ze in mijn studio te verkrijgen zijn.

Je hebt maar één huid en daarom ben ik bewust op zoek gegaan naar een effectieve huidverzorging. Self is 100% natuurlijk, vegan, en op en top Belgisch. Oprichtster Isabel zocht lang naar de juiste verzorgingsproducten voor de probleemhuid van haar dochter. Na de zoveelste teleurstelling van “volledig natuurlijke producten” en de lege toekomstbeloftes voor een eeuwig jonge huid, begon ze zélf een 100% natuurlijke verzorgingslijn met producten die je huid op de juiste manier voeden en beschermen. Dit met respect voor de natuur en het natuurlijke karakter van onze huid. De partners van het merk voldoen aan verschillende strenge labels en normen waaronder het ECOCERT label & PEFC International Endorsement want Self streeft ernaar zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Logo Self

House of Weddings biedt een bron van inspiratie, tips en tricks en bundelt een overzicht van de beste wedding professionals die je nodig hebt om je huwelijk te plannen. Met trots kan ik zeggen dat ik het make-up en hairstyling quality label van House of Weddings heb omdat Iris me bekroonde voor mijn talent en bewezen betrouwbaarheid.