Liefste klant, ik zit op mijn blauwe wolk van 22/05/2024 tem 31/07/2024. Communicatie wordt in beperkte mate opgevolgd. Dankjewel voor het begrip en het respecteren van mijn zwangerschapsrust.

The real me

Ik vier het leven met een coupeke
Perfectionistische realist die houdt van romantiek
Verslaafd aan koffie, yoghurt en dubbele chocoladekoeken
Dankbaar voor de appreciatie dat ik krijg om wie ik ben en wat ik doe

Mijn werk, dat voortvloeit vanuit een passie

Ergens hoop ik dat je aan de hand van mijn website voelt dat mijn werk voortvloeit uit mijn passie. Ik hou van schoonheid, in al zijn facetten. Ik hou van de mooie dingen in het leven, maar vooral van beauty, omdat beauty voor mij het leven mooier maakt. Zelfs op onzekere dagen zorgen make-up en hairstyling ervoor dat ik mezelf goed voel. Met make-up en hairstyling creëer je een eigen waarde, wat ik meer dan nodig vind in de maatschappij van vandaag waarbij we onszelf continue vergelijken en naar beter streven. Door jezelf te verzorgen, neem je tijd voor jezelf en toon je dat je het waard bent om tijd voor te maken. Ik ben ervan overtuigd dat je door de juiste mindset en zelfwaardering beter in het leven staat en je anders naar het leven leert kijken. Schoonheid zit in de kleine dingen, je moet ze alleen leren zien. En ik ben er voor jou om die samen te ontdekken.

Maar genoeg over schoonheid (in beauty). Wat is mijn achtergrond?

Al van kinds af aan heb ik interesse in beauty. Tijdens mijn kindertijd vond ik het ontzettend leuk om make-up te gebruiken en nadien met rode wangen naar buiten te komen alsof er niks aan de hand was.

Tijdens mijn studie International Business Management in 2015 begon ik visagie lessen te volgen bij Make-Up Designory. Na mijn stage bij invisibobble™ en Tangle Teezer™ in Frankrijk vond ik dat het tijd werd om te springen en een zaak te starten.

Als gepasioneerd beauty artist heb ik me gespecialiseerd in make-up, haar en nagels. Mijn studio is gelegen in Sint-Martens-Latem, dichtbij Gent, waar je terecht kan voor een make-over waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt.

Door mijn specialisatie in en passie voor bruiden ben ik bereikbaar in binnen-en buitenland. Ook voor films en shoots werk ik met veel plezier op verplaatsing.

Aansluitend op mijn diensten, ontwierp ik de bridal beauty box. Deze box bundelt zeven onmisbare verzorgingsproducten om je voor te bereiden op jouw grote dag. Met de handige bridal beauty guide weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je met veel zelfvertrouwen jouw ‘ja-woord’ kan uitspreken.

Ik kijk er alvast uit om je te ontmoeten in mijn studio of om samen te werken aan jouw project. Let’s do thisss!

Ready to be your best self?