Liefste klant, ik zit op mijn blauwe wolk van 22/05/2024 tem 31/07/2024. Communicatie wordt in beperkte mate opgevolgd. Dankjewel voor het begrip en het respecteren van mijn zwangerschapsrust.

Bridal

Ik laat je op jouw huwelijksdag op jouw best voelen. Zelfzeker, maar toch heel puur en vrouwelijk. Elegant en klassevol, maar toch met een eigenwijze touch. Vol stijl, toch heel tijdloos. Uit jouw comfort zone, maar toch dicht bij jezelf.

Ik analyseer jouw persoonlijkheid en stijl. Ik luister naar jouw wens, smaak en gewoontes. En creëer nadien een ongeziene look die jouw man over blaast.

Kan je niet wachten tot we elkaar ontmoeten? Neem alvast een kijkje naar mijn ultimate bridal essentials op mijn webshop!

Is bereikbaar ○ Heeft een luisterend oor ○ Houdt zich aan de timing ○ Investeert in bijscholingen ○ Is gespecialiseerd in bruiden ○ Maakt jouw planning op maat ○ Publicaties in Vogue, Flair, HLN,… ○ Creëert in samenspraak jouw bridal look incl. accessoires ○ Ontwikkelde de eerste bridal beauty box in België ○ Volgde opleidingen van het hoogste niveau ○ Heeft een groot netwerk van huwelijksleveranciers ○ Werkt met kwalitatieve en long lasting producten ○ In 2022 zelf getrouwd en ontzettend veel bijgeleerd ○ Draagt kwaliteitslabel van house of weddings

Happiness makes people prettier. It's a noticeable glow.

Neem contact op

Wil jij me graag als jouw exclusieve bridal beauty artist?
Vul onderstaande zorgvuldig in zodat ik jouw aanvraag met de grootste zorg kan behandelen. Hoe gedetailleerder, hoe beter ik kan inspelen op jouw vragen en behoeftes. Dit is volledig vrijblijvend, maar geeft me een duidelijke indicatie. Lukt het niet, stuur me dan gerust een mailtje via brackelauren@gmail.com en alle gevraagde gegevens:

(Zaterdagen fully booked tem september 2024)