Beauty artist lanceert bridal beauty box

Bron: Made in Oost-Vlaanderen

SINT-MARTENS-LATEM – Dat het rare tijden zijn voor de huwelijksindustrie weten we ondertussen allemaal. Het zwaarst is het natuurlijk voor de trouwers zélf. Ze kijken al zo lang uit naar hun grote dag en moeten steeds wachten op beslissingen van de overheid over de dag van hun dromen. Ook voor Lauren Bracke hakt het er allemaal een beetje in. Vorig jaar besliste ze om fulltime voor haar droom als beauty artist te gaan en met succes; 2020 zat al meteen goed vol. En toen kwam miss. C…

Lauren bleef niet bij de pakken zitten en stelde haar eigen Bridal Beauty Box samen die vanaf vanavond in pre-order te verkrijgen is. “Mijn ervaring leert dat bruiden te laat starten met hun beauty preparations”, verklaart Lauren het initiatief. “Ik wil dat bruiden de vrijgekomen tijd bijgevolg positief gebruiken en dat ze deze tijd investeren in hun verzorgingsritueel aan de hand van de Bridal Beauty Box. Deze box bundelt zeven onmisbare verzorgingsproducten om bruiden voor te bereiden op hun grote dag. Met de handige bridal beauty guide weten ze zeker dat ze niets over het hoofd zien en dat ze met veel zelfvertrouwen hun ‘ja-woord’ kunnen uitspreken.”

De Bridal Beauty Box bevat wimperserum ‘Revive Lashes’ van FlosLek Laboratorium voor dikkere en langere wimpers, reiniger, scrub, dagcrème en nachtcrème van Natural Self voor een egale huid en een gezichtsmasker en oogmasker voor een verzorgde huid van Patchology. Ten slotte wordt ook een handige gids bijgeleverd waarin Lauren uitlegt welke bridal beauty voorbereidingen er allemaal zijn en op welk tijdstip je welke voorbereiding het beste doet.

De unieke box is vanaf vandaag, donderdag 26 november, om 21u verkrijgbaar met korting in pre-order op Lauren’s website. Nadien blijft aankopen via de webshop uiteraard mogelijk.

Lees meer

huwelijksfotos elke ruben

Hoe vind je de ideale make up artist voor je huwelijk?

Op je huwelijksdag straal jij straks de hele dag lang. Je staat in het middelpunt van ieders belangstelling, en je partner zal van héél dicht van je schoonheid kunnen genieten. Bridal make up artist Lauren Bracke geeft je 7 tips om de ideale make up artist voor je huwelijk te vinden!

LEES MEER

Podcast: the happily ever after

Lauren is gespecialiseerd in bridal make-up en geniet ervan om gechallenged te worden in het leven. Ze is gedreven door alles wat met beauty te maken heeft en droomt groots. In deze luchtige podcast vertelt Lauren over de switch van haar economische achtergrond tot beauty artist en neemt ze ons mee in de leukste trouwverhalen.

LEES MEER
Benieuwd wat ik voor jou kan doen?